25.2.2019 - 6.3.2019
VÝMENA OKIEN NA ŠKOLE

Kým deti trávili voľný čas jarných prázdnin, na našej škole sa pracovalo v plnom prúde. Nie, neučilo sa. Vymieňali sa staré drevené okná za nové, plastové. Pracovalo sa celý ťýždeň, no napriek tomu dokonca aj po prázdninách niektoré triedy nemali okná hotové. A tak jednak kvôli upratovaniu v triedach, kde boli už okná hotové, ale aj kvôli dodatočnej výmene okien vo zvyšných triedach bolo žiakom udelené riaditeľské voľno v pondelok a utorok po prázdninách. Vyučovanie v hotových triedach prebiehalo bez obmedzenia, a žiaci tried, ktoré ešte neboli hotové, mali vyučovanie v obmedzených podmienkach. Niektorí rodičia boli ochotní nechať si deti počas tých dní doma, a tak sa pedagógovia i ostatní zamestnanci mohli venovať nielen vyučovaniu, ale aj upratovaniu tried.

V celej budove je cítiť tú zmenu. Na chodbách i v triedach je citeľne teplejšie, teplo neuniká von špárami okolo okien. Konečne aj naša škola má plastové okná.

A preto sa chceme poďakovať všetkým rodičom za ich pochopenie, pozitívny prístup a trpezlivosť, ktorými nám pomohli zvládnuť tieto organizačne trochu náročnejšie dni.