28. júna 2016
DOVIDENIA, ŠKOLA! LETO VOLÁ!

Dnes bola na našej škole slávnostná akadémia, ktorú pripravila a moderovala Mgr. Leontína Glatzová.

Vyhodnotenie činnosti za školský rok 2015/2016 bolo bohaté. Pani učiteľka Glatzová pripomenula žiakom krásne kultúrne podujatia, úspešné recitačné a športové súťaže. Poďakovala žiakom za úspechy vo výtvarných súťažiach. Vyhodnotila činnosti stolnotenisového krúžku. Žiaci vo svojich básniach a piesňach ospevovali leto a letné prázdniny. Predviedol sa aj tanečný krúžok a víťazi recitačnej či speváckej súťaže "Husľový kľúčik". Program spríjemňovali zvuky nádhernej hudby, ktorú mixoval Mgr. Anton Balogh.

Dojímavá bola aj rozlúčka s deviatakmi. Prihovorila sa im pani riaditeľka školy Mgr. Eleonóra Kostolanská, ktorá im popriala do života veľa úspechov, odovzdala im spomienkové predmety. Na záver popriala všetkým pedagogickým pracovníkom i žiakom príjemné prázdniny.

So školským rokom 2015/2016 sme sa rozlúčili tradičnou diskotékou, na ktorej sa žiaci do sýtosti vytancovali. Akcia bola veľmi vydarená. Tešíme sa na letné prázdniny a veríme, že sa v septembri znovu uvidíme oddýchnutí a plní nových síl.




 
Mgr. Leontína Glatzová